Spor Bilimleri Fakültesi'nde Eğitim Dizisi

Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından öğrencilerde bilinç oluşturmak ve farkındalıklarını arttırmaya yönelik ders dışı eğitimler düzenleniyor.

Farklı konularda düzenlenen eğitimlerin ilkinde İŞKUR Kocaeli İl Müdürlüğü'nden İş ve Meslek Danışmanı Hatice Abay Demir tarafından "İş Arama Becerileri" eğitimi verildi. Spor Bilimleri Fakültesi seminer salonunda gerçekleştirilen eğitime öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Bir diğer eğitimde ise Kocaeli Kızılay Kan Merkezi'nden Barış Can Karadağ, "Gönüllü Kan ve Kök Hücre Bağışı" ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Spor Bilimleri Fakültesi seminer salonunda yine öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen eğitim sonrasında ise öğrenciler kan ve kök hücre bağışında bulundular.