Değirmendere MYO Ömer Halisdemir Anısına Yüzük Tasarladı

15 Temmuz'daki hain kalkışmanın karşısında duran kahramanlarımızdan birisi olan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in anısına, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Öğr. Gör. Abdil Saraçoğlu, yüzük tasarladı.
Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Öğr. Gör. Abdil Saraçoğlu, 15 Temmuz'da ülkemize yönelik yapılan hain kalkışmanın başarıya ulaşmamasının önemli kahramanlardan birisi olan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in anısına yüzük tasarladı. Öğr. Gör. Saraçoğlu, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in oğlu Doğan Ertuğrul Halisdemir'e verilmek üzere tasarladığı yüzüğü, Değirmendere Ali Özbay MYO Müdürü Doç. Dr. A. Poyraz Gürson ile birlikte Türkiye Şehitler ve Gaziler Derneğine teslim etti.