Üniversitemizde Bayramlaşma

Üniversitemizde Umuttepe Yerleşkesi Sosyal Tesisler Kardelen Salonu'nda bugün (30.05.2019) "Bayramlaşma Töreni" yapıldı.

Bayramlaşma törenine Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, dekanlar, müdürler, akademisyenler, daire başkanları ile çok sayıda idari personel katıldı. Oldukça yoğun katılımın olduğu törende, samimi sohbetler yapıldı, mutlu ve huzurlu bayram dilekleri iletildi. Törende akademik ve idari personelin tek tek bayramını kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. Hülagü, "Ramazan Bayramı'nın başta İslam dünyası olmak üzere tüm insanlık için hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum. Bayramınızı ailenizle, çocuklarınızla huzur içerisinde geçirmenizi diliyorum" dedi.