Üniversitemizde Uluslararası Dostluk Maçı Oynandı

Uluslararası öğrenciler ile Türk öğrencilerin daha fazla kaynaşması ve spor kültürünün birleştirici yönüne vurgu yapılması amacıyla Kocaeli Üniversitesi futbol sahasında dostluk maçı oynandı.

Üniversitemizde eğitim gören uluslararası öğrencilerimiz ile Türk öğrencilerimiz arasında "Futbolda Dostluk" maçı oynandı. Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, gösteri maçında uluslararası öğrenci takımının formasını giydi. Mücadeleyi 1-0 kazanan uluslararası öğrenciler takımının gölünü Rektörümüz kaydetti.

Gösteri maçında ayrıca Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Demir, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasin Kişioğlu ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman da uluslararası öğrenci takımının formasını terletti.

Gösteri maçının ardından oynana dostluk müsabakasında ise Rektörümüz Prof. Dr. Hülagü, Türk öğrenciler takımında yer aldı. Karşılaşmanın başında Rektörümüzün golüyle 1-0 öne geçen Türk öğrenciler kalan dakikalarda da üstünlüğünü koruyarak maçı 5-2 kazandı.

Haber: İsa Güner (BHİ)