Üniversitemiz Yatay Geçiş Başvuru Koşulları ve Kontenjanları Açıklandı

2018-2019 Güz yarıyılı “Merkezi Yerleştirme Puanı” ve “Başarıya Dayalı” yatay geçiş başvuru koşulları ve kontenjanları açıklandı.

08.07.2014 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında alınan ve 2 Mayıs 2014 Tarihli Resmi Gazetede Yayımlanan “Yükseköğretim Kurumlarında Ön lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasından Geçiş, Çift Anadal, Yandal ile Kredi Transferi Yapılmasına Dair Yönetmeliğin” Ek 1. Maddesi (Merkezi Yerleştirme Puanı ile) ve Kocaeli Üniversitesi Başarıya Dayalı ve Merkezi Puan (Ek Madde-1) ile Kurum İçi ve Kurumlar Arası Yatay Geçiş Başvurularına İlişkin Usul ve Esaslar’a uygun olarak, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında, kurum içi ve kurumlar arası EK-Madde-1 kapsamında yatay geçiş yolu ile alınacak öğrenciler için başvuru şartları, başvuru takvimi ve kontenjanlar belirlendi.

Yatay Geçiş Başvuruları ile ilgili detaylı bilgiye aşağıda yer alan linklerden ulaşılabilinir.

2018-2019 Güz Merkezi Yerleştirme Puanına Dayalı Yatay Geçiş Başvuru Koşulları için tıklayınız.

2018-2019 Güz Başarıya Dayalı Yatay Geçiş Başvuru Koşulları için tıklayınız.

2018-2019 Güz Başarıya Dayalı Yatay Geçiş Kontenjanlar için tıklayınız.