KOSGEB'den Üniversitemize Ziyaret

İstanbul KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı) Müdürlüğü'ne atanan Atacan Yücelen, veda ziyaretleri kapsamında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır'ı ziyaret etti. Ziyarette Kocaeli KOSGEB İl Müdürlüğü'ne atanan İbrahim Ustaömer de hazır bulundu.

Gazanfer Bilge MYO Öğrencilerinden Önemli Projeler

Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksekokulu öğrencileri, çeşitli projelere imza attı.

Körfez Belediyesi'nden, Rektörümüze Ziyaret

Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Rektörümüze nezaket ziyaretinde bulundu.

Ford Otosan İhsaniye Otomotiv MYO'ya Yeni Laboratuvar

Kocaeli Üniversitesi Ford Otosan İhsaniye Otomotiv Meslek Yüksekokulu'nda dün (06.07.2017) Bakımcı Uzmanlık Programı Eğitim ve Uygulama Laboratuvarı açılışı gerçekleştirildi.

Doktora ve Sanatta Yeterlilik Diploma Töreni

Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde bugün (05.07.2017) "Doktora ve Sanatta Yeterlilik Diploma Töreni" gerçekleştirildi.

Rektörümüz, Vali Aksoy'u Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Son Valiler Kararnamesi ile ilimize atanan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

22'inci Kök Hücre Kursu Başladı

Kocaeli Üniversitesi Kök Hücre ve Gen Tedavileri Araştırma ve Uygulama Merkezi (KÖGEM) tarafından 22'incisi düzenlenen "Kök Hücre ve Doku Mühendisliği Kursu: Temel Teknikler ve Moleküler Biyoloji Uygulamaları" bugün (03.07.2017) başladı.

Rektörümüz, Tıp Fakültesi Akademik Kurulu'na Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı'na katıldı. Tıp Fakültesi konferans salonunda bugün (29.06.2017) gerçekleştirilen toplantıda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan ile akademisyenler hazır bulundu.

İlyas Şeker, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Rektörümüzü ziyaret etti.

Çocuklar Yaz Tatil Dönemini Nasıl Değerlendirmeli?

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayşen Coşkun, çocukların üç aylık yaz tatilini nasıl değerlendirebileceği ve ailelerin bu konuda neler yapması gerektiği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Vali Büyükakın, Rektörümüze Veda Ziyaretinde Bulundu

Son Valiler Kararnamesi ile Bilecik Valiliği'ne atanan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'ye veda ziyaretinde bulundu.

Vali Güzeloğlu, Rektörümüze Veda Ziyaretinde Bulundu

Son Valiler Kararnamesi ile Diyarbakır Valiliği'ne atanan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'ye veda ziyaretinde bulundu.

Üniversitemizde Bayramlaşma

Üniversitemizde bugün (22.06.2017) Umuttepe Yerleşkesi Sosyal Tesisler Kardelen Salonu'nda "Bayramlaşma Töreni" yapıldı.

Genç Açı'nın 64. Sayısı Çıktı

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Uygulama Gazetesi Genç Açı'nın 64. sayısı çıktı. Nisan-Haziran 2017 aylarını kapsayan gazete 32 sayfadan oluşuyor.

KOÜ TTO-BakışYMM İşbirliğinde Vergi Avantajları Değerlendirme Toplantısı

Rektörlük kurul odasında dün (19.06.2017) Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi-Bakış Yeminli Mali Müşavirlik işbirliğinde Teknokentlerde faaliyette bulunan kurumların danışmanlık hizmeti veren araştırmacılara yönelik vergi avantajları değerlendirme toplantısı düzenlendi.

"Sezer'in Günlüğü" Fotoğraf Gösterisi ve Sergisi Yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Fotoğrafçılık Kulübünün 2016/2017 akademik yılı kapanış etkinliği kapsamında, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Konferans Salonunda "Sezer'in Günlüğü" adlı Fotoğraf Gösterisi Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun teşrifleyle bugün (13.06.2017) gerçekleşti.

Kocaeli'nin İlk "Filmart" Sergisi Açıldı

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile İletişim Fakültesi öğrencilerinin ortak gerçekleştirdiği proje kapsamında oluşan Export_01: İzmit Video-Art Sergisi, 6 Haziran 2017 tarihinde Güzel Sanatlar Fakültesi Antre Sanat Galerisi'nde açıldı.

Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı

Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonu projesi kapsamında, Kocaeli'de Suriyeli çocukların eğitiminden sorumlu sözleşmeli öğretmenler için düzenlenen Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı 5 Haziran’da başladı.

Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yolları

Ülkemizde her yıl milyonlarca insan sınavlara giriyor. İyi bir lisede okumak, hayalindeki mesleği ulaşabilmek için üniversitede istediği bölümü kazanmak veya kariyerinde ilerlemek adına onlarca sınav hayatımızın bir parçası olmuş durumda.

Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğrencimizden Proje Başarısı

Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi Enes Kordağ, Liv Hospital'ın "Geleceğin Sağlık Yöneticileri" proje yarışmasında 3. oldu.

Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Korosu'na Bir Ödül Daha

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Korosu, 29.05.2017 tarihinde Türkiye Polifonik Korolar Derneği Tarafından bu yıl 22.'si düzenlenen Türkiye Korolar Şenliği'ne Yrd. Doç. Dr. Hakan Bağcı yönetiminde katılım gösterdi.

LYS Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Hafta sonu yapılacak olan LYS ile ilgili gerekli tedbirleri görüşmek üzere Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü Başkanlığında üniversitemizde 'LYS Koordinasyon Toplantısı' gerçekleştirildi.

KOÜ ile İzmit Belediyesi Arasında Sanat Protokolü

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile İzmit Belediyesi arasında sürdürülen sanat işbirliğinin daha da geliştirilmesi ve ileriye taşınması amacıyla 1 Haziran 2017 tarihinde, protokol imzalandı.