İzmit Belediye Başkanı, Rektörümüzü Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Rektörümüze nezaket ziyaretinde bulundu

TEV, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Türk Eğitim Vakfı (TEV), Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Körfez Yerleşkesinde Durum Değerlendirmesi Yapıldı

Körfez Belediyesince yapılan Yabancı Diller Yüksek Okulu tarafından kullanılacak olan Körfez Yerleşkesi ile ilgili Rektörlük Kurullar Toplantı Salonunda son durum değerlendirme toplantısı düzenlendi.

KOÜ ile SEDAŞ Arasında Protokol İmzalandı

Kocaeli Üniversitesi ve Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. arasında işbirliklerini güçlendirmek amacıyla protokol imzalandı. Protokolü üniversitemiz adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, SEDAŞ adına İcra Başkanı Bekir Sami Güven imzaladı.

Kosova'da Üniversitemize En İyi Makale Ödülü

Kosova-Priştine'de 5-8 Eylül 2018 tarihlerinde düzenlenen 3. International Science (ISS2018) Sempozyumu'nda, Üniversitemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Türkmen en iyi makale ödülünü aldı.

ÖSYM Başkanlığına Prof. Dr. Halis Aygün Atandı

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı görevini yürütürken Ölçme Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığına atanan Prof. Dr. Halis Aygün, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'ye veda ziyaretinde bulundu.

II. Moleküler Klonlama ve Protein Ekspresyon Uygulamaları Kursu Düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Deneysel Klinik Araştırmalar Birimi (DEKART) bünyesinde, II. Moleküler Klonlama ve Protein Ekspresyon Uygulamaları Kursu düzenlendi.

Rektörümüz, Japonya Başkonsolosunu Ağırladı

Japonya Başkonsolosu Norio Ehara, eşi Shizue Ehara ve Kültür Ateşesi Takumi Suemitsu, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Kardeş Şehir Maryland’dan Üniversitemize Ziyaret

2012 yılında Maryland eyaletiyle imzalanan kardeş şehir protokolü kapsamında ABD’den bir heyet çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimize geldi. Üniversitemizi de ziyaret eden heyet ile ikili işbirlikleri konusunda görüşmelerde bulunuldu.

KOÜ Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Yeni Döneme Hazır

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, yapılan tadilat sonrası yeni görünümüne kavuştu.

"17 Ağustos Depremi Birçok İnsanda Travmaya Neden Oldu"

Yaklaşık 19 yıl önce meydana gelen 17 Ağustos depremi, büyük bir can ve mal kaybına yol açarken insanlarda büyük travmalara neden oldu. Deprem sonrası yapılan çalışmalarda birçok insanda travma sonrası stres bozukluğu ve depresyon belirtileri gözlendi.

5'inci Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı Düzenlendi

17 Ağustos depreminin 18'inci yıl dönümü nedeniyle 5'inci Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı düzenlendi.

KOÜ Teknoloji Transfer Ofisi Genç Girişimcileri Bekliyor

Kocaeli Üniversitesi'nin sanayiye açılan pencerelerinden biri konumunda olan Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, yeni projesiyle birlikte genç girişimcilerin önünü açmaya devam ediyor.

Üniversitemizde Bayramlaşma Töreni

Üniversitemizde Umuttepe Yerleşkesi Sosyal Tesisler Kardelen Salonu'nda bugün(16.08.2018) "Bayramlaşma Töreni" yapıldı.

KOÜ, Hastalarını Yalnız Bırakmıyor

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Hasta Hakları Birimi, hasta sorunlarının giderilmesi için hastane yönetimi ve hastalar arasında köprü görevi görüyor.

KOÜSEM Akredite Oldu

Kocaeli Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) denetlemesinden başarı ile geçerek 2022 yılına kadar akredite oldu.

Kocaeli Üniversitesi’nden ABD Hükümetinin Türkiye Tutumuna Yönelik Açıklama

ABD’de Trump Yönetiminin ve işbirliği içerisinde olduğu küresel sermayenin, kendi çıkarları doğrultusunda, Aziz milletimize, seçilmiş yönetimine, hukuki yapısına ve ekonomik bağımsızlığına yönelik; saygısız ve açıktan açığa yürütülen bir süreç başlattığını görmekteyiz.

KOÜ’de Tercih Günleri Düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi Tercih Günleri 7-14 Ağustos 2018 tarihlerinde düzenlendi.

Dünyada Seramik Fotoğraf Sergisi Kınık Köyü’nde Sergilendi

Bilecik ili Pazaryeri ilçesi Kınık Köyü’nde Bilecik Valiliği, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ve Pazaryeri Kaymakamlığı işbirliğinde 11-12 Ağustos 2018 tarihlerinde “Kınık Köyü Kırsalda Tasarım” etkinliği gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Hülagü’den Kızılay’a Anlamlı Destek

Türk Kızılay’ı Kocaeli Şube Başkanı Doç. Dr. Cengiz İpek, il protokolü ziyaretleri kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü ziyaret etti.

Kocaeli Başsavcısı Mehmet Ali Kurt’tan Rektörümüze Veda Ziyareti

İstanbul'a atanan Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye veda ziyaretinde bulundu.

Kocaeli Üniversitesi İlk 10’da

Marmara bölgesi ve Türkiye’nin en nitelikli üniversiteleri arasında yer alan Kocaeli Üniversitesi, verdiği eğitim ve yetiştirdiği nitelikli insan gücüyle Türkiye’nin vizyonuna ve geleceğine büyük katkı sunuyor.

İstanbul Üniversite Tercih Fuarında KOÜ’ye Yoğun İlgi

Kocaeli Üniversitesi, 4-6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Tercih Fuarında öğrencilerle buluştu.

Tuğgeneral Kazım Dalkıran’dan Rektörümüze Ziyaret

Kara Kuvvetleri Komutanlığı (K.K.K) EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye nezaket ziyaretinde bulundu.