KOÜ Öğretim Üyesine Üç Sergileme Ödülü

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Haluk Arda Oskay, "Devlet Fotoğraf Yarışması"nda üç ayrı kategoride sergileme ödülü kazandı.

Hereke Asım Kocabıyık MYO, Artık 4 Yıldızlı

Kocaeli Üniversitesi Hereke Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Artık, EFQM Mükemmellikte 4 Yıldız Yetkinlik Belgesi'ne sahip.

KOÜ Hastanesi'ne Yeni Cihaz

Ulusal ve uluslararası alanda yüksek standartlarda eğitim ve öğretim hizmeti veren Kocaeli Üniversitesi, her alanda kendini yeniliyor ve teknolojinin son ürünleri ile hizmet vermeye devam ediyor.

KOÜ’ye Uluslarası Film Festivalinden Ödül

Kocaeli Üniversitesi öğretim elemanlarının eseri olan "Dream Journey" isimli kısa film, Uluslararası Kısa Film Festivali’nde ödül kazandı.

İyi Hekim Uygulamaları ve Simülasyon Merkezi

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri "İyi Hekim Uygulamaları ve Simülasyon Merkezi" sayesinde daha donanımlı ve daha deneyimli birer hekim olarak yetişiyor.

KOÜ Mimarlık Fakültesi Öğrencilerine Önemli Ödül

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü öğrencileri;"Gelecek Vadeden Tasarımcı Ödülü" kategorisi ile bu yıl altıncısı düzenlenen Ared Ödülleri'20 Tasarım Yarışması'na damga vurdu.

Hukuk Fakültesi'nin Konuğu Av. Feyzioğlu Oldu

Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kariyer Planlama dersinin konuğu Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu oldu.

KOÜ'den Özel Bireylere Kariyer Eğitimi

Kocaeli Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Birimi tarafından organize edilen,Kocaeli İŞKUR İl Müdürlüğü İş Kulübü ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından desteklenen eğitim kapsamında, Kocaeli Üniversitesi'nde öğrenim gören özel öğrencilere yönelik çevrimiçi "Kariyer Eğitimi" gerçekleştirildi.

KOÜ’den Korona Virüse Karşı Proje

Kocaeli Üniversitesi, korona virüse karşı uluslararası proje geliştirecek. Çin ortaklığında yapılacak olan projenin yürütücüleri arasında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aynur Karadenizli bulunuyor.

Rektörümüz, Corona Aşısı ile İlgili Son Bilgileri Paylaştı

Gönüllü olarak corona aşısı olan Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, corona aşılarının son durumu ile ilgili bilgileri paylaşmak üzere A Haber canlı yayınına konuk oldu.

KOÜ’lü Akademisyenler Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde Yer Aldı

Kocaeli Üniversitesi’nden 10 akademisyen “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesinde yer aldı. Türkiye’den 857 akademisyenin yer aldığı liste, Plos Biology dergisinde yayımlandı.

5. Uluslararası Marmara Fen ve Sosyal Bilimleri Kongresi

Kocaeli Üniversitesi ve Gölcük Belediyesi iş birliği ile 5.’si düzenlenecek olan Uluslararası Marmara Fen ve Sosyal Bilimleri Kongresi bugün (04.12.2020) yapılan açılış töreni ile başladı.

Eğitim Fakültesi 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı

24 Kasım Öğretmenler Günü için hazırlanan ve Eğitim Fakültesi ile Türkçede İZ öğrenci kulübü katkılarıyla düzenlenen "Mezunlarımızla Söyleşi" etkinliği 24 Kasım 2020 Salı günü çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Rektörümüz, GEBKİM'de İncelemelerde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile birlikte GEBKİM - Kocaeli Gebze V (Kimya) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne ziyaret gerçekleştirerek, çeşitli incelemelerde bulundular.

KOÜ ile Marshall Arasında İşbirliği İmzalandı

Üniversite-Sanayi işbirliğine büyük önem veren Kocaeli Üniversitesi, pandemi sürecinde de işbirliklerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Rektörümüz, 'Yeni Sanat Vakfı' Mütevelli Heyetinde Yer Aldı

Resmi Gazete'de yayınlanan Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün ilanına göre, 'Yeni Sanat Vakfı' kuruldu. Kurulan vakfın Mütevelli Heyeti'nde Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü de yer aldı.

Eğitim Fakültesi Öğrencileri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Andı

Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile Türkçe Öğretmenliği öğrenci kulübü Türkçede İZ tarafından hazırlanan ve Başiskele Karşıyaka Tüpraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin destek verdiği Atatürk'ü Anma Programı, 10 Kasım 2020 Salı günü çevirimiçi olarak gerçekleştirildi.

Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ergin Ulutaş İzmir'deki Tsunami İncelemelerine Katıldı

Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Sismoloji Anabilimdalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ergin Ulutaş, 30 Ekim 2020 günü saat 14.51'de Samos Adası yakınlarında Mw:7.0 büyüklüğünde oluşan depremin ardından İzmir' e bağlı Seferihisar' etkileyen tsunaminin izlerini belirlemek ve hasar tespiti yapmak amacı ile arazi gözlem çalışmalarına katıldı.

Kocaeli Üniversitesi, Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Saygı ve Minnetle Andı

Bugün 10 Kasım. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihal edişinin 82. yıldönümü.

KOÜ, En Girişimci ve Yenilikçi Üniversiteler Arasında

Araştırma üniversitesi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Kocaeli Üniversitesi, TÜBİTAK tarafından hazırlanan ve 50 üniversitenin yer aldığı "Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi"nde 21. sırada yer aldı.

KOÜ'ye En İyi Sözlü Bildiri Ödülü

16. Uluslararası Kardiyoloji ve Kardiyovaskuler Cerrahide Yenilikler Kongresi'nde, üniversitemiz en iyi sözlü bildiri ödülü kazandı.

KOÜ'ye TÜBİTAK'tan Büyük Destek

Kocaeli Üniversitesi tarafından yürütülen TÜBİTAK projelerine 4 milyon TL’lik destek sağlanacak.

TÜBİTAK’tan KOÜ’ye Performans Ödülü

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği tarafından yürütülen “Orta Anadolu Bölgesinin Litosfer Yapısının Bouguer Gravite Verileri ve İzostazik Analizlerle Araştırılması” başlıklı proje, TÜBİTAK tarafından performans ödülüne layık görüldü.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Yeni Yerinde

Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Sosyal tesislerdeki yeni yerinde çalışmalarına başladı.