Fulbright ile ABD'de Yüksek Öğrenim Fırsatı

Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi ile Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu tarafından yükseklisans ve doktora eğitimini ABD'de sürdürmek isteyen öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Öğrencilere Staj Öncesi Eğitim

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (KSHMYO) tarafından İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerine yönelik “Sağlık Hizmetlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Kapsamında İlk ve Acil Yardım Teknikerleri İçin Mesleki Riskleri Önleme Eğitimi Semineri” düzenlendi.

KOÜ Nükleer Tıp'ta Gelişmiş Teknoloji Kullanılıyor

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Nükleer Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan Demir, KOÜ Nükleer Tıp bölümünde gelişmiş teknolojilerle hizmet verildiğine dikkat çekerken hastaların gönül rahatlığıyla tedavilerini yaptırabileceklerini söyledi.

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Temel Eğitimi

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından "İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Temel Eğitimi" düzenlendi.

Patent Bilgilendirme Toplantısı

Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) tarafından Tıp Fakültesi konferans salonunda dün (15.02.2016) 'Patent Bilgilendirme Toplantısı' gerçekleştirildi.

Toplumu İlgilendiren Hastalık: Verem

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Hamdi Ilgazlı verem hastalığı hakkında bilgiler verdi. Ilgazlı, verem hastalığının tedavi edilebilir bir hastalık olduğunu vurguladı.

Değirmendere MYO Ömer Halisdemir Anısına Yüzük Tasarladı

15 Temmuz'daki hain kalkışmanın karşısında duran kahramanlarımızdan birisi olan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in anısına, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Öğr. Gör. Abdil Saraçoğlu, yüzük tasarladı.

Amerika’da Türk Rüzgârı

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Ceyhun Konak, 24–29 0cak 2017 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri Colorado eyaletinin Denver şehrinde düzenlenen 27. Uluslararası Breckenridge Kar Heykel Sempozyumu’na katıldı.

Zararlı Alışkanlıklarda Ailenin Etkisi

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlı Mediko Sosyal Merkezi Psikolojik Hizmetler biriminden Uzman Psikolog Başak Kıcır, zararlı alışkanlıkların psikolojik boyutu hakkında bilgiler verdi.

MEDİKO'da Yeni Poliklinik Odaları Hizmete Sunuldu

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi'nde üniversite personeline ve öğrencilere sağlık alanında hizmet veren Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Mediko Sosyal Binasında 01 Şubat 2017 tarihinden itibaren Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin desteği ile yeni poliklinik odaları hizmete açıldı.

KOÜ'de Gülnar Hatun Konuşuldu

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü tarafından düzenlenen ve Gülnar ilçesi ve ilçeye ismi verilen Gülnar Hatun ile ilgili bilgiler verilen konferansa dün (19.01.2016) gerçekleştirildi.

Rektörümüz, Yaşlı Tıbbi Bakım Merkezi'nde İncelemelerde Bulundu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi, Koruma Klor Alkali San ve Tic. A.Ş ile Koruma Temizlik A.Ş işbirliğiyle yapımı devam eden ve inşaatında sona yaklaşılan "Semahat Aracı Yaşlı Tıbbi Bakım Merkezi"nde Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü incelemelerde bulundu.

Tıp Fakültesi Ana Bilim Dalları Toplantısı Yapıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Tıp Fakültesi Ana Bilim dalları başkanlarının katılımı ile gerçekleşen toplantıda durum değerlendirmesinde bulundu.

Dr. Ceyhun Konak, Üniversitemizi Fransa’da Temsil Etti

Kocaeli Üniversitesi Ali Özbay MYO Müdür Yardımcısı Dr. Ceyhun Konak dünyada heykel alanında gerçekleştirilen birçok organizasyona davetli olarak katılıp Türkiye’yi ve Kocaeli Üniversitesi'ni başarıyla temsil etmeye devam ediyor.

Rektörümüz Basın Onur Gününe Katıldı

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen "16 Ocak Basın Onur Günü" töreni, bugün (16.01.2016) Sabancı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Tıp Fakültesi Öğrencilerinden Çocuklara Moral Desteği

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans salonunda, çocuklara yönelik tiyatro gösterisi sahnelendi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Kuruldu

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu, Bakanlar Kurulu kararı ile kapatılarak, Sağlık Bilimleri Fakültesi kuruldu.

Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları Sergisi Açıldı

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarının eserlerinden oluşan sergi, 2 Ocak'ta İzmit Belediyesi Sanat Galerisi'nde açıldı.

Eğitimde İş Birliği Protokolü

Kocaeli Üniversitesi ile Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında bugün (06.01.2016) Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü toplantı salonunda eğitimde işbirliği protokolü imzalandı.

Kocaeli Kent Konseyi, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Adnan Uyar ve yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'ye nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

Rektörümüz Balkan Evi'ni ziyaret etti

Rektörümüz Prof.Dr.Sadettin Hülagü dün (05.01.2017) Seka Park'da bulunan Balkan Evi'ni ziyaret etti.

Ceyhan ve Ünlü, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'ye nezaket ziyaretinde bulundular.

KOÜHAM Türkiye'de İlk

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İhsan Anık, KOÜ Hipofiz Araştırma Merkezi'nde (KOÜHAM) yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Doç. Dr. Anık, Hipofiz Araştırma Yönetimi ile birlikte beyin tümörünün alındığını söyledi.

Halep İçin KOÜ ile Kızılay İşbirliği

Halep'te yaşanan savaşın açtığı yaraları sarabilmek, yaşanan insanlık dramı içerisinde bir parça olsun umut olabilmek adına Kocaeli Üniversitesi seferber oldu.