Tenis Turnuvası Şampiyonları Kupalarına Kavuştu

30 Nisan-11 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Rektörlük Kupası Tenis Turnuvası'nda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verildi.

KOÜ’de ‘Frankfurt Okulu ve Eleştirel Teori’ Semineri Düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi Felsefe Bölümü’nün ikincisini düzenlediği Felsefe Seminerlerinin bu haftaki konuğu İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü’nden Doç. Dr. Ertan Kardeş oldu.

KOÜ'de 19 Mayıs Ruhu Yaşandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Seminer Salonu'nda etkinlik düzenlendi.

Arslanbey MYO'dan Özel Öğrencilere Ziyaret

Çeşitli projeler, bilimsel araştırmalar ve programlarla öğrencilere en iyi eğitimi sunan Kocaeli Üniversitesi, bunun yanında toplumsal sorumluluk projelerini de büyük önem veriyor.

Hereke MYO, Alanında Eğitim Veren Liseyi Ziyaret Etti

Kocaeli Üniversitesi Hereke Meslek Yüksekokulu akademisyenleri, Çelik İhracatçıları Birliği Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Hereke MYO, TSE Kalite Kampüsü'ne Teknik Gezi Düzenledi

Kocaeli Üniversitesi Hereke Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Türk Standartları Enstitüsü (TSE)'nün Gebze'deki Kalite Kampüsü'ne teknik gezi düzenledi.

Rektörümüz, Başarılı Sporcuları Ağırladı

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve Türkiye şampiyonalarında dereceye giren genç sporcular bugün (17.05.2018) Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'yü makamında ziyaret etti.

2. Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (KSHMYO) ve KOÜ İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü işbirliğinde, öğrencileri mesleki hayatlarında kazalardan korumak ve eğitim sürecinde olası riskleri önlemek amacıyla bugün (17.05.2018) Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde "2. Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" düzenlendi.

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Sıralamasında Kocaeli ilk 10 da

Kocaeli Üniversitesi Kadın Sorunlarını Araştırma ve Uygulama Merkezi (KASAUM) tarafından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın, "Toplumsal Cinsiyet ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Programı " kapsamında Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda etkinlik gerçekleştirildi.

KOÜ'ye En İyi Sözel Bildiri Ödülü

Doç. Dr. Betül Bayazıt ve yüksek lisans öğrencisi Bircan Kavlak 10-13 Mayıs'ta katıldıkları uluslar arası kongrede en iyi sözel bildiri ödülünü aldılar.

Tam Zamanlı Devre Özel Yetenek Sınav Takvimi Açıklandı

Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı 2018-2019 öğretim yılı Tam Zamanlı Devre (Ortaokul ve Lise) Özel Yetenek Sınav Takvimi ve Başvuru Koşulları açıklandı.

KOÜ'de Hemşireler Sempozyumu Yapıldı

Kocaeli Üniversitesi'nde "12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası" kapsamında çeşitli etkinlikler yapıldı. Haftaya boyunca devam eden etkinlikler, Tıp Fakültesi Morfoloji Binası'nda düzenlenen "Hemşirelik Sempozyumu" ile sona erdi.

Sahne Sanatları Bölümü'ne İki Ödül

Maltepe Üniversitesi ve Kartal Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Türkiye Üniversitelerarası Tiyatro Festivali'ne katılan Fırtına iki ödülle döndü.

Ford Otosan İhsaniye Otomotiv MYO'da 'Kariyer Sohbetleri

Kocaeli Üniversitesi Ford Otosan İhsaniye Otomotiv Meslek Yüksekokulu'nda, öğrenciler ile velilerin meslekler ile ilgili bilgilendirildiği "Kariyer Sohbetleri"nin bu yıl ilki düzenlendi.

Rektörümüz, Şampiyon Takımı Ağırladı

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Türkiye şampiyonu olan Kocaeli Üniversitesi Kadın Futsal Takımı’nı makamında ağırladı.

Geleneksel Kocaeli Üniversitesi Pikniği Yapıldı

Geleneksel Kocaeli Üniversitesi pikniği bugün(15.05.2018) Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün katılımıyla Kocaeli Kent Ormanı’nda yapıldı.

KOÜ’de Hemşireler Haftası Etkinliklerle Devam Etti

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kapsamında Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi hemşireleri çeşitli etkinliklerle bir araya gelerek Hemşireler Haftası’nı kutladı.

Kocaeli Milletvekili, Rektörümüz'ü Ziyaret Etti

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu bugün(14.05.2018) Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Özgün Baskı Atölye Sergisi Düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Temel Eğitim Bölümü tarafından özgün baskı atölyesinde üretilen eserler 7 - 11 Mayıs tarihleri arasında sergilendi.

3M Eğitim ve İnovasyon Merkezi Teknik Gezisi

Kocaeli Üniversitesi Ford Otosan İhsaniye Otomotiv Meslek Yüksekokulu Oto Boya ve Karoseri Programı 1. Sınıf Öğrencileri, Renk ve Yüzey Bilgisi Dersi kapsamında 3M Eğitim ve İnovasyon Merkezi’ne teknik gezi gerçekleştirdi.

Okullarımızın Mezuniyet Törenleri

2018 yılında okullarımızda yapılan mezuniyet törenleri...

3 Kıtaya Damga Vuran Heykeller Bu Sergide

Kocaeli Üniversitesi, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi ortaklığında yürütülen 8. Uluslararası Gölcük Seramik Sempozyumu kapsamında, "3 Kıta/Continents Landart" Heykel sergisi açıldı.

KOÜ Bisiklet Şampiyonasında Kürsüde Yer Aldı

Üniversiteler arası spor müsabakalarında tüm müsabakalara damga vuran üniversitemiz, bisiklet şampiyonasında da hem kadınlarda hem erkeklerde kürsüde yer aldı.

KOÜ Ayak Tenisinde Şampiyon Oldu

08 - 11 Nisan 2018 tarihleri arasında Amasya'da yapılan 28 takım (Kadın - Erkek) ve 120 sporcunun katıldığı Türkiye Üniversitelerarası Ayak Tenisi Şampiyonası'nda, Triple (Üçlü) Kadınlar kategorisinde Kocaeli Üniversitesi Türkiye Şampiyonu oldu.