Rektörümüz Basın Onur Gününe Katıldı

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen "16 Ocak Basın Onur Günü" töreni, bugün (16.01.2016) Sabancı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Tıp Fakültesi Öğrencilerinden Çocuklara Moral Desteği

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans salonunda, çocuklara yönelik tiyatro gösterisi sahnelendi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları Sergisi Açıldı

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarının eserlerinden oluşan sergi, 2 Ocak'ta İzmit Belediyesi Sanat Galerisi'nde açıldı.

Eğitimde İş Birliği Protokolü

Kocaeli Üniversitesi ile Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında bugün (06.01.2016) Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü toplantı salonunda eğitimde işbirliği protokolü imzalandı.

Kocaeli Kent Konseyi, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Adnan Uyar ve yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'ye nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

Rektörümüz Balkan Evi'ni ziyaret etti

Rektörümüz Prof.Dr.Sadettin Hülagü dün (05.01.2017) Seka Park'da bulunan Balkan Evi'ni ziyaret etti.

Ceyhan ve Ünlü, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'ye nezaket ziyaretinde bulundular.

KOÜHAM Türkiye'de İlk

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İhsan Anık, KOÜ Hipofiz Araştırma Merkezi'nde (KOÜHAM) yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Doç. Dr. Anık, Hipofiz Araştırma Yönetimi ile birlikte beyin tümörünün alındığını söyledi.

Halep İçin KOÜ ile Kızılay İşbirliği

Halep'te yaşanan savaşın açtığı yaraları sarabilmek, yaşanan insanlık dramı içerisinde bir parça olsun umut olabilmek adına Kocaeli Üniversitesi seferber oldu.

Hoca Ahmed Yesevî Anıldı

Ölümünün 850. yılı münasebetiyle 2016 yılının UNESCO tarafından Hoca Ahmed Yesevî Yılı ilan edilmesi münasebetiyle Türk Dili Bölümü tarafından Hoca Ahmed Yesevî anısına bir panel düzenlendi.

Diyabette Görme Kaybı Riski

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Levent Karabaş, diyabet olan tüm hastaların görme bozukluğu başlamadan göz doktoruna başvurması gerektiğini söyledi.

Endüstri Mühendisliği Güncel Gelişmeler Söyleşisi

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Prof. Dr. Savaş Ayberk Konferans Salonunda "Endüstri Mühendisliği Güncel Gelişmeler" adlı bir söyleşi gerçekleşti.

Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Turuncu Yeşil Sergi

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin eserlerinden oluşan sergi 12-16 Aralık tarihleri arasında sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Rektörümüz, Tıp Fakültesi Akademik Kurulu'na Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi 2016 Akademik Kurul Toplantısı'na katıldı.

Gölcüklü Öğrenciler Sertifikalarını Aldı

"Gölcük Öğrencileri Yaşam Becerilerini Geliştiriyor" Projesi Sertifika Töreni Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi'nde gerçekleştirildi.

Erasmus+ Başvuru Süreci Bilgilendirme Toplantısı

Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilere yönelik "Erasmus+ Başvuru Süreci Bilgilendirme Toplantısı" bugün (26.12.2016) Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

KOÜ'lü Gençlerden, Kardeşlerine Destek

Kocaeli Üniversitesi İletişim Kulübü tarafından bu yıl 3.sü gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen Köy Okulları Yardım Projesi kapsamında 23 Aralık'ta Çayırova Güzeltepe Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu ziyaret edildi.

Genç Girişimci Gelişmiş Ekonomi Projesinde İlk Eğitim Başladı

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi, KOSGEB ve İŞKUR ortaklığında, üniversite mezunu gençleri girişimci olmaya teşvik etmek ve girişimci olacak gençlerin sürdürülebilir bir işletme modeli geliştirme çabalarına destek sağlamak amacıyla yürütülen "Genç Girişimci Gelişmiş Ekonomi" konulu proje kapsamında ilk eğitim başladı.

KOÜ'de Liderlik Zirvesi

Kocaeli Üniversitesi Liderlik Kulübü tarafından düzenlenen "Senin Yolun Liderlik Zirvesi" etkinliği dün (22.12.2016) Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Sağlık Hizmetleri MYO'dan İki Proje

Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri, yaptıkları projelerle örnek olmaya devam ediyor.

KOÜ Devlet Konservatuvarı'nda Seminerler Dizisi

Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikoloji Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Gülşen Erdal koordinatörlüğünde düzenlenen, Müzikoloji ve Müzik bölümü öğrencilerinin katılımı ve sunumlarıyla gerçekleştirilen seminerler dizisi tamamlandı.

KOÜ'de Uygulamalı Hastane Otomasyon Eğitimi

Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda öğrencilere "Uygulamalı Hastane Otomasyon Eğitimi" düzenlendi.

Ölümünün 50. Yılında M.Fuad Köprülü'yü Anma Paneli

Kocaeli Üniversitesi Türk Dili Bölümü'nün düzenlediği Ölümünün 50. Yılında M. Fuad Köprülü'yü Anma Paneli dün (21.12.2016) yapıldı.

Kayıtdışı İstihdam ve Hayat Okulu

Kocaeli Üniversitesi yürütücülüğünde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Sanayi Odası, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın destekleri ve Posco Assan'ın proje iştirakçisi konumunda olduğu "Genç İstihdama Kayıt(dışı)sız Kalma" projesi kapsamında üniversitemizde seminer gerçekleştirildi.