Elazığ ve Malatya Depremi Yardım Kampanyası

Kıymetli Kocaeli Üniversitesi Ailesi, Aziz Milletimizin hizmetinde olma ve her zerresinde hissettiği birlik beraberlik içinde olma arzusuyla hareket ederek; Elazığ ve Malatya’yı derinden etkileyen deprem sonrası yardım ulaştırmak amacıyla yoğun talepte bulunmuştur. Kurumumuz adına tüm ailemize hassasiyetleri adına teşekkür ediyor, Kocaeli Üniversitesi olarak tüm fertlerimizi bu duygularla gerçekleştirdiğimiz yardım kampanyasına katılmaya davet ediyoruz.

Cumhurbaşkanlığımız tarafından vatandaşlarımızın yapacağı yardımların AFAD Başkanlığınca koordine edilmesi uygun görüldüğünden, nakdi yardımda bulunmak isteyen tüm vatandaşlarımız ve Kocaeli Üniversitesi Ailesi fertleri aşağıdaki SMS ve Hesap Numaralarını kullanabilecektir. Tüm Kocaeli Üniversitesi Ailesi’ne hassasiyetlerinden ötürü en kalbi teşekkürlerimizi sunarız.

Üniversitemiz bağışçılarının açıklama kısmına Kocaeli Üniversitesi ibaresi eklemesi rica olunur.

SMS: DEPREM yazıp 1866’ya göndererek depremzedelerimize 10 tl nakdi yardımda bulunabilirsiniz.

Banka Hesap Numarası
T.C. Ziraat Bankası A.Ş.