Üniversitemizden, Prometeon Türkiye fabrikasına ziyaret

Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında üniversitemizden, Prometeon Türkiye fabrikasına bir ziyaret gerçekleştirildi.

Rektörümüz, Kızılay'a kurban bağışında bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kızılay'a kurban bağışında bulundu.

İlimizdeki yardımseverlere teşekkür belgeleri verildi

Kocaeli Valiliği tarafından, yardımseverler ile sosyal sorumluluk projesi geliştirerek kentimizdeki vatandaşlarımıza destek sunanlara teşekkür belgeleri takdim edildi.

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nin Seka’ya taşınma projesi ile ilgili toplantı yapıldı

Seka İkinci Kağıt Fabrikası hamur hazırlama ve hollander bölümünün özgün değerlerinin korunmasına ve Mimarlık ve Tasarım Fakültesi olarak yeniden kullanımına ilişkin yaklaşım önerilerinin sunulduğu toplantı, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Üniversitemiz yürütücülüğündeki Erasmus+ projesinin yaygınlaştırma faaliyeti yapıldı

Kocaeli Üniversitesi’nin yürütücülüğünü yaptığı Doç. Dr. Tuğba Konaklı’nın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen “Robotik Kullanımıyla Matematik Kaygısını Gidermeye Yönelik Ters Yüz Öğrenme Uygulamaları” (Flipped Learning Practices to Release Maths Anxiety with the Use of Robotics 2020-1-TR01-KA203-092209) konulu Erasmus plus Yükseköğretim Stratejik Ortaklıklar projesinin yaygınlaştırma faaliyeti 22.06.2022 tarihinde Eğitim Fakültesi Servettin Bilir konferans salonunda gerçekleştirildi.

KOÜ Gastronomiye bir ödül daha

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü yüksek lisans öğrencisi Halime Güdül, Beyoğlu’nda İstanbul Yemekleri yarışmasında yaptığı “Helva-i Hakani” tatlısı ile birinci oldu.

Rektörümüze, KEDFE’den bilim insanı ödülü

Kocaeli Erzurum Dernekleri Federasyonu (KEDFE) tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye, İbrahim Hakkı Hazretleri Bilim Ödülü verildi.

Üniversitemize Ziyaretler

Üniversitemize ve rektörlüğümüze yapılan ziyaretler;

KOÜ GSF’ye üç ödül birden

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü, Kartal Belediyesi Uluslararası Tiyatro Festivalinde 5 ayrı dalda 3 ödülün sahibi oldu.

KOÜ’lü akademisyenlerden sebze yetiştiriciliğine destek

Kocaeli Üniversitesi akademisyenleri sebze yetiştiriciliği konusunda yaptıkları akademik çalışmaları bilim dünyası ile paylaştılar.

Geleceğin girişimcileri yatırımcılarla buluştu

Kocaeli Üniversitesi Teknopark A.Ş. ve Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. işbirliği ile başarılı bir şekilde yürütülen ‘Karbon Girişimcilik Programı’ kapsamında, ‘Demo Günü’ düzenlendi.

KEDFE'den Üniversitemize büyük destek

Kocaeli Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi ile Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) işbirliğinde, Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi'nde uygulama mutfağı kuruldu.

Okullarımızın Mezuniyet Törenleri

2022 yılında okullarımızda yapılan mezuniyet törenleri...

GSF öğrencilerinin karma sergisi sanatseverleri bekliyor

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin “Antre Buluşmaları” adlı karma sergisi sanatseverlerle buluşuyor.

Kocaeli Üniversitesi Türk Halk Müziği Korosundan Unutulmaz Konser

Kocaeli Üniversitesi Türk Halk Müziği Korosu, Şef İsmet Ünsal yönetiminde Ankara’da ÖSYM Başkanlığı tarafından düzenlenen konserde unutulmaz anlara imza attı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Yılsonu Konseri

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü, Geleneksel Yılsonu Konseri'ni gerçekleştirdi. 9 Haziran'da yapılan konser Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Akademik Kurulu yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi akademik kurulu bugün (09.06.2022) Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün katılımlarıyla gerçekleştirildi.

KOÜ’nün minikleri yüzme eğitimlerini tamamladı

Kocaeli Üniversitesinin minik üyeleri, geleceğin yüzücüleri olma yolunda ilk adımı attılar.

Kocaeli Üniversitesi Judo Şampiyonasında Türkiye İkincisi oldu

Kocaeli Üniversitesi sporcuları, Türkiye Üniversitelerarası Judo Şampiyonası’nda toplamda 2 Altın, 7 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 11 madalya bir de ikincilik kupası elde etti.

Üniversitemizin katkılarıyla “Engelsiz Şehir Şurası” düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi paydaşlığında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Politikaları ve Araştırmaları Merkezi bünyesinde düzenlenen “Engelsiz Şehir Şurası” Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

EAE Şirketler Grubu'ndan KOÜ Çocuk Kardiyolojiye önemli destek

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Kardiyoloji bölümüne, EAE Şirketler Grubu tarafından ‘Ekokardiyografi’ cihazı bağışı yapılacak.

KOÜ’de Türk ezgileri

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü tarafından Doç. Dr. Meryem Gürbüz ve Öğr. Gör. Şafak Ağdacı öncülüğünde Altay Kay Müziği dinletisi düzenlendi.

II. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu

Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından ortaklaşa düzenlenen II. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu açılış programı, bugün (03.06.2022) Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Üniversitemizi ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, üniversitemize gelerek Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü ziyaret etti.